Skip to content
Frulice za zubiće i popust

Frulice za zubiće su naš proizvod mjeseca. To je novost koju uvodimo od ovog rujna i sada svaki mjesec možete očekivati jedan proizvod kojemu ćemo u tom razdoblju posvetiti nešto više prostora, vremena. Proizvod mjeseca će imat i posebnu cijenu tijekom cijelog mjeseca. 

Počinje nam nova školska godina i u tom duhu vam darujemo 10% popusta uz kod SKOLA21 prvih 10 dana škole. Oprskrbite svoje školarce zdravim grickama kako bi imali energije za nove školske uspjehe. Jednostavno odaberite željene gricke, stavite ih u košaricu, unesite kod SKOLA21 i ostvarite 10% uštede. Popust možete iskoristiti do 15.rujna 2021. na neograničen broj kupovina. Uz to, dostava za narudžbe iznad 300kn je besplatna, imajte to na umu 🙂

Osim koda za popust, imamo još jednu novost – proizvod mjeseca! Ovoga mjeseca su to Frulice za zubiće, gricke namijenjene najmlađima. Upravo njih smo imali na umu osmišljavajući Frulice za zubiće. One su napravljene od najkvalitetnijih sastojaka – pirovog brašna, ekstra djevičanskog maslinovog ulja i sa smanjenim udjelom soli i začina. Veličinom su prilagođene tako da idealno pašu u najmanje ručice. Na Frulice za zubiće tijekom cijelog rujna možete ostvariti popust od 7%. Opskrbite svoje najmlađe zdravim grickama osmišljenim tako da zadovoljavaju njihove nutritivne potrebe i idealno se mogu obujmiti najmanjim prstićima.